Kurumsal Bilgilerimiz


Özmen Et 1955 yılında İsmail Özmen'in küçük bir kasap dükkanıyla başlattığı Cuma Özmen’in sürdürdüğü hikayemiz, bugün üçüncü kuşak temsilcisi Bayram Özmen ile yoluna devam ediyor.

5.000 m2lik modern tesislerde, kalitenin ve hijyenin güvenilir adresi olma yolunda ilerliyoruz.Bu tesislerde veteriner hekim kontrolünde islami usullere göre kesimler yapılmaktadır.

Özmen Et entegre kombinasında son teknolojinin kullanıldığı modern bölümlerde etler parçalanarak değerli et paketi yapılmaktadır.
Dana karkas toptan satışlarımız Türkiye’nin her yerine yapılmaktadır.




Uzman gıda mühendislerinin kontrolünde ve son sistem soğuk hava depolarıyla ürünler ilk günkü tazeliğini korumaktadır.
Müşteri memnuniyetinin önemini bilen Özmen Et başta karkas olmak üzere sucuk, pastırma satışları yapmaktadır. Özmen Et 1955ten bugüne Türk damak tadına uygun, temiz ve kaliteli et üretimini prensip haline getirmiştir.

ÖZMEN ET; ET BİZİM İŞİMİZ…